Site Loader

Çelik kasa anahtarı dönmüyor. Son dönemlerde hızla gelişen teknolojiye bağlı olarak hem dijital hem de fiziki ortamda güvenliğin sağlanması önem kazanmıştır. Bu amaçla kullanılan birçok farklı yöntemden en sık tercih edileni ise çelik kasalardır. Çelik kasalar sadece para, altın gibi maddi değeri olan şeyler için değil, manevi değeri yüksek belge ve evrakların muhafaza edilmesi için de kullanılmaktadır. Güvenlik tedbirlerinin artırılması adına kullanılan bu çelik kasalar, belirlenen şifrelerle ya da anahtar kullanılarak açılabilmektedir. Ancak bazı durumlarda anahtarlar kaybolabilir, kırılabilir, kilit yuvasında dönmeyebilir ya da şifreler unutulabilir. Böyle durumlarda kasaların zarar verilmeden açılabilmesi için çilingirlerden yardım alınabilir.

Şifresi Unutulan Çelik Kasa Nasıl Açılır?

Şifresini unuttuğunuz kasanızın anahtar yok ise kesinlikle kasayı açamazsınız. Yapılması gereken ürünün satın alındığı firma ilgilileri ile görüşülerek servis talep etmektir. Kullanıcıların kesinlikle kendi imkanları ile kasaları açmasını önermemekteyiz zira yanlış işlem yapılan kasayı tamamen bloke edebilir kullanılamaz hale getirebilirsiniz. Bilmeniz gereken diğer bir husus ise yüksek güvenlikli beton dolgulu bir kasaya sahipseniz ve bu kasanın hem anahtarı hem de elektronik şifresi bulunuyorsa ve şifre unutulduysa maalesef sadece anahtar ile kasayı açamayacaksınız. Bu tür kasalar yüksek güvenliğe sahip oldukları için hem anahtar hem de elektronik şifre ile açılmaktadır.

Eğer ürünü satın aldığınız yere ulaşamıyorsanız veya firma teknik servis hizmeti sağlamıyorsa 444 1 690 veya 0 533 075 97 46 ile görüşme sağlayabilir teknik servis talebinde bulunabilirsiniz. Şifresi unutulan kasanıza müdahale edilerek en kısa süre içerisinde elektronik şifre aksamı pasif hale getirilir yeni bir elektronik şifre takılarak kasanızı kullanılabilir hale getirebiliriz.

Anahtarı Kaybolan Çelik Kasa Nasıl Açılır?

Anahtarı kaybolan çelik kasanız kesinlikle kullanıcı tarafından zorlanarak açılmamalıdır yanlış bir işlem uygulanması durumunda kilit mekanizmasına tamamen zarar verilebilir ve işlem uygulanması daha zor bir durum hale getirilebilir. Anahtarını kaybettiğiniz kasanız için satın aldığınız firmanın ilgililerinden servis talep edebilirsiniz.