Site Loader

Ev ortamında kullandığınız küçük çelik kasalar para, çek, değerli evrak ve mücevherat gibi eşyaların saklanması için kullanılır. Genellikle ev ortamında bu kasaların doğru bir şekilde muhafaza edilmesi ve iyi bir yere saklanması hırsızlara karşı ve yabancılara karşı bir önlem oluşturabilir. Çünkü genellikle ev ortamına hırsızlık amacıyla giren kişiler kasanın bulunacağı yeri tahmin etmekte ve bu noktaya göre hızlı bir şekilde araştırma yapmaktadır. Bu nedenle evde çelik kasa olduğunun fark edilmemesi düşünülerek çelik para kasası nereye saklanır düşüncesi ile birlikte kasayı kamufle edebilecek ve görünmeyecek bir şekilde saklamak gerekir.

Para Kasası Nereye Saklanır Ve Hangi Yöntemler Kullanılabilir?

Eğer, evinizde güvenli bir şekilde değerli eşyalarınızı ve paranızı muhafaza etmek istiyorsanız, para kasası nereye saklanır konusunda öncelikli yöntemleri denemeniz ve iyi bir güvenlik önlemi almanız gerekir. Kamuflaj oluşturabilmek için para kasasını kullandığınız bölgenin önünde aksesuarlar, vazolar ya da süs eşyaları ile bir önlem alabilir ve kasanın görünmesini engelleyebilirsiniz. Eğer, evinizde müsait bir şekilde ortam oluşturabiliyorsanız, tablo veya mobilyalar arkasındaki duvarların içinde görülmeyecek şekilde ankastre olarak kasa kullanabilirsiniz. Yine iş yeri için kullandığınız kasaları mağaza veya dükkan içerisinde ya da ofis içerisinde gizli bir bölmenin içerisine yerleştirebilir ve ankastre olarak kullanabilirsiniz.

Büyük Boyutlu Para Kasası Nereye Saklanır?

Ev ortamında kullanılan çelik kasalar küçük boyutlu oldukları için saklamak ve kamufle etmek çok daha kolay olabilir. Fakat iş yeri ortamında ve ofislerde kullanılan büyük boyutlu para kasaları için saklamak ve kamufle etmek daha zor olacaktır. Bu nedenle büyük boyutlu para kasası nereye saklanır konusunda özel olarak kamuflaj oluşturacak ankastre bölmeler sağlayabilir veya duvar kağıdı, tablo ve dolap, mobilya, vitrin ve aynalar arkasındaki bölümlere gizli kasa yerleri oluşturabilirsiniz. Özellikle evinizde yatak odasında açık bir şekilde veya dolabınızda direkt bir şekilde kasayı muhafaza etmek yerine gardırop içerisindeki görünmeyen bir bölgeye ya da beyaz eşyalar ve gardırop arkası gibi görünmeyen bölgelere kamufle edecek şekilde kasa yerleştirebilirsiniz.