Site Loader
şifreli kasa

Ev ve iş yerinizde önemli evraklarınızı, ziynet eşyalarını, para, araba anahtarı, önemli belgeler, değerli eşyalarınızı koruyabilmek için kullandığınız kasalar genellikle şifreli olarak kullanılabilen kasalar şeklinde görülmektedir. Firmamız tarafından son teknolojiler ile sunulmuş olan ürünler şifreli kullanma sahip olmak ile birlikte çok yüksek güvenlik sağlayan kasalar, şifre versiyonları farklı özelliklerle hazırlanan ve sadece kullanıcısı tarafından değiştirilebilen özellikler sunan ürünlerdir.Fakat şifreli kasa kullanımlarında birçok müşterimizin yaşadığı en büyük sorunların başında şifreli kasanın şifresini unuttum sıkıntısı gelmektedir. Bu gibi bir durumda hiçbir endişe yaşamadan firmamız ile iletişime geçerek, kolay bir şekilde şifrenizin yeniden belirlenmesini ve kasanızın tekrar güvenli bir şekilde kullanılmasını sağlayabilirsiniz.

Fakat şifreli kasa kullanımlarında birçok müşterimizin yaşadığı en büyük sorunların başında şifreli kasanın şifresini unuttum sıkıntısı gelmektedir. Bu gibi bir durumda hiçbir endişe yaşamadan firmamız ile iletişime geçerek, kolay bir şekilde şifrenizin yeniden belirlenmesini ve kasanızın tekrar güvenli bir şekilde kullanılmasını sağlayabilirsiniz.

Şifreli Kasanın Şifresini Unuttum, Nasıl Değiştirebilirim ?

Eğer, firmamız ile iletişime geçtiğinizde şifreli kasanın şifresini unuttum gibi bir sıkıntı ile yardım istiyorsanız, öncelikle firmamız yetkili personelleri tarafından size önerilen yöntemleri kullanabilir ve kolay bir şekilde şifrenizi hazırlama imkanı elde edebilirsiniz. Fakat kullandığınız dijital ve elektronik kasaların şifre belirleme ve değiştirme yöntemlerine bağlı olarak kullanım kılavuzu içerisinde yer alan adımları izlemeniz sayesinde sonuca ulaşabilir ve kolay bir şekilde yine şifre değiştirme işlemi sağlayabilirsiniz. Şifrenizi değiştirmeden önce güvenli bir şekilde anahtarınıza sahip olduğunuzu mutlaka kontrol etmeniz, daha sonrasında şifre değiştirme işlemi için yardım alma yolunu tercih etmeniz önemlidir.

Şifreli Kasanın Şifresini Unuttum ve Nelere Dikkat Etmeliyim ?

Çoğu müşterimiz tarafından satın alınan kasalarda şifreli kasanın şifresini unuttum gibi bir sorun ile karşılaşıldığından dolayı firmamız tarafından önerilen belirli noktalara dikkat edilmesi gereklidir. Örneğin, kasanız için kullanacağınız şifre içerisinde doğum tarihi, özel günler, sevdiklerinizin doğum tarihleri, evlilik yıl dönümü gibi bilgileri kullanmamanız daha doğru olacaktır. Zahmetsiz bir şekilde istediğiniz zaman çelik kasa şifresini değiştirebileceğiniz için belirli periyotlarla kasa şifresini değiştirme ve unutmayacağınız güvenli bir yerde bu şifreyi not etmek sizin için büyük yardım sağlayacaktır. Şifre çözerken ilk adımda kasayı açmanız ve sonra kilidi kilitleyip 6 defa 0 tuşuna basmanız ve yeni şifre belirleyerek kullanıma hazır hale getirmeniz gerekmektedir.