Site Loader
para sayma makinesi önerisi

Para sayma makinesi önerisi konusunda farklı görüşler bulunur. Para sayma makineleri kullanım amaçlarına göre kategorilere ayrılır. Peki para sayma makinesi alırken nelere dikkat edilmeli?

Para sayma makinesi satın alınırken, fiyatı ve iyi performansı göz önünde bulundurulur. Para sayma makinesi, üst kısmında yer alan sensör sayesinde üzerine konulan parayı otomatik olarak algılar ve makine çalışmaya başlar. Dolayısıyla para sayma işlemi esnasında, para ilk olarak sayım sensörlerinden geçer. Bu sayım sensörleri, paranın sağlam yani yırtık olup olmadığını kontrol eder. Parada yırtık ve kesiklik olması durumunda, para sayma makinesi kendini durdurur ve uyarı verir. Para, sensörden geçtikten sonra bu defa sahte kontrol dedektöründen geçer. Bunlara ise MG, MT ve UV sensörleri adı verilir. Yine bu aşamalarda da herhangi bir şüpheli durum olması halinde, makine para sayma işlemini durdurur veya şüpheli olan parayı ayrı tutarak uyarı verir.

Para sayma makineleri, sahte para ayırma ve sayım işlemini bu şekilde yapar. İnsan eliyle manuel olarak para sayma işlemi ve özellikle de paranın sahteliğini kontrol etme süreci son derece zordur. Tam da böyle durumlarda makineler net olarak sahte tespit ve sayım işlemini başarılı olarak gerçekleştirir.

Hangi Para Sayma Makinesi Tavsiye Edilir

Para sayma makinesi tavsiyesi denildiğinde akla ilk gelen cihazlardan biri Huntertec Cdm250 adlı üründür. Bu cihaz bankalarda, finans merkezlerinde ya da iş merkezlerinde rahatlıkla kullanılabilir. Pek çok ülkenin para birimini sayma özelliği bulunan bu cihaz, aynı zamanda tüm para birimlerini karışık olarakda sayabilme özelliğine sahiptir. Bu özelliğinin yanı sıra Huntertec Cdm250 para sayma makinesi yazıcıya bağlanarak sayım detaylarının sonuçları çıktı alınabilir.

Huntertec HL 2210 para sayma makinesi ise pek çok para birimini hatasız sayar ve sonuçlarını ekranda gösterir. Bu cihazda yine aynı şekilde sahte para tespitini kolayca yapmaktadır. Huntertec HL 2210 isimli para sayma makinesinde ayrıca 12 kat sahte para dedektörü bulunur. Bu özelliği sayesinde sahte olan parayı kısa süre içerisinde ayırarak sahte olduğunu anlayabilirsiniz.

Para sayma makinesi önerisi sorulduğunda, akla ilk gelen modeller Huntertec Cdm250 ve Huntertec HL 2210 isimli cihazlardır. Bu makineler gündelik hayatta para sayma işleminizi kolay ve güvenli bir gerçekleştirir. Bu cihazlar son teknoloji ile donatılmıştır. Sizde para sayma makinesi tavsiyesi ile ilgili olarak bu cihazları düşünebilir ve inceleyebilirsiniz.

3 Replies to “Para Sayma Makinesi Önerisi”

  1. Huntertec Cdm 2500 satın aldım kasa.com.tr sitesinden. Esenyurt adresime ertesi gün teslimat yaptılar kullanımı konusunda getiren arkadaş yardımcı oldu ayrıca teslimattan sonra merak ettiklerimi de arayarak öğrendim gayet memnun kaldım makinede gerçekten kullanım ve görünüş açısından çok iyi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir