Site Loader

Mücevher saat kasası değerli takılarınızı hırsızlık girişimlerine karşı korumanın en güvenli çözümlerinden biridir. Evinizde günlük kullandığınız maddi değeri yüksek olan takılarınızı mücevher kasalarının içerisinde muhafaza edebilirsiniz. Sadece hırsızlık girişimlerine karşı değil ayrıca doğal afetlere (yangın, depreme…) karşıda koruma altına almış olursunuz. Mücevher kasasının içerisini dilerseniz kendi zevkinize göre dizayn edebilirsiniz.

Mücevher kasası satın almadan önce mutlaka bilmeniz, dikkat etmeniz gereken detaylar bulunmaktadır. Bir mücevher kasası görünüşte gözünüze güzel, göz alıcı, şık gelebilir fakat güvenlik için şıklık 2. Plan da olmalıdır. Bir mücevher kasasının kapağı ve gövdesi kesinlikle beton olmalı. Beton kapak ve gövde = delinmesi, açılması zor demektir.

Mücevher Kasası ve Saat Kasası Tasarlarken Nelere Dikkat Ediyoruz

Mücevher kasası tasarlarken her zaman kişiye özel dizaynlar gerçekleştiriyoruz. İlk görevimiz kesinlikle güçlü, ve güvenli bir kasa seçmek ve içini sizlerin istediği gibi dizayn etmek. İçerisinde muhafaza edeceğiniz değerli eşyalarınıza özel çekmeceler ve çekmece içi dizaynı tasarlıyoruz. 

Örneğin takı setleriniz için özel çekmeceler, bu çekmeceler içerisinde gerdanlıklar, bilezikler, kolyeler, küpeleri istifleyebileceğiniz özel alanlar bulunmakta. Watch winder mekanizmaları ile saat kasası haline getiriyoruz. Saatlerinizi bu alanlarda konumlandırabiliyorsunuz. Watch winder ile saatlariniz asla durmaz iç mekanizma belli dakikalar boyunca saatinizi çalıştırır ve pil ömrünü uzatır.

Örneklerle bazı özel tasarım çelik kasa modellerimiz;

İlgili ürünümüz Eagle Safes SBE 03 Lux serisi olup iç kısmında ahşap kaplama uygulaması yapılmıştır. Kasa içerisinde 3 adet watch winder bulunmaktadır. Orta kısmında boş bir göz arkasında ise ayna detayı bulunmaktadır. Alt kısımda ise 2 adet 14cm yüksekliğinde 12 cm iç yüksekliğine sahip kullanışlı çekmece bulunmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir