Site Loader
Elektronik kilitli çelik kasa

Elektronik kilitli çelik kasanın pili bitti, kasayı nasıl açarız? merak edenler için derlerdik. para ve değerli eşya kasaları evlerde, ofislerde ve iş yerlerinde nakit para, altın ve gümüş gibi değerli kuyum eşyaları ve anlaşmalar, sözleşmeler ve senetler gibi büyük bir öneme sahip evrakların saklanması için kullanılan eşyalardır. Bu kasaların elektronik modellerinde koruma için anahtarlı kilit mekanizmasının yanı sıra şifre ile açılan kilitler kullanılmıştır. Bu elektronik kilitler gereken gücü pillerden alır. Bu nedenle kasanın elektronik kilidinin pilinin belli bir aralıkta değiştirilmesi gerekmektedir. Pilleri değişmezse, pil bittiği zaman kilidi açamazsınız. Bu durumla karşılaşan insanlar bilir kişilerden çelik kasa pili bitti nasıl açılır konusunda yardım isterler.

Çelik Kasa Pili Bitti Şifre Nasıl Ayarlanır?

Yeni satın aldığı elektronik kilitli ve şifre korumalı çelik kasayı kullanmak isteyen kişilerin kullanma kılavuzunu dikkatli bir şekilde okuması gerekir. Bu kılavuzda şifrenin nasıl ayarlanacağı ve kilidin nasıl çalıştığı ile ilgili açıklamaların yanı sıra çelik kasa pili bitti nasıl açılır gibi soruların cevapları bulunur. Çelik kasanın kilidini devreye sokmak için tek yapılması gereken kapağı kapadıktan sonra kilidin kolunu döndürmektir. Daha sonra elektronik kilit otomatik olarak devreye girer. Kasanın yeni kullanıcıları mutlaka hali hazırda gelen şifreyi değiştirmelidir. Birçok kasanın fabrika ayarlarına göre ilk şifreleri 1’den 6’ya kadar olan ardışık sayılardır. Şifrenin değiştirilmesi için öncelikle bu şifrenin girilmesi gerekir. Daha sonra belirlenen şifreyi girerek yeni şifre oluşturun.

Elektronik Kilitli Çelik Kasa Pili Nasıl Değişir?

Elektronik donanıma sahip çelik kasalarda zamanla pil biter. Pilin bitmeye başlaması durumunda kilit uyarı sesleri verecektir. Bu uyarı seslerini duymaya başladıktan hemen sonra pil değiştirme işlemi yapılmalıdır. Pillerin yenisi takılmazsa çelik kasa pili bitti nasıl açılır gibi problemler ortaya çıkabilir. Piller genellikle kasadaki tuşlarının alt kısmında yer alır. Bu parçayı yerinden çıkarıp eski pilleri alın yenisi ile değiştirin. Elektronik kasalarda pil bitmesi ve buna bağlı oluşan sorunlarınız için çelik kasa servis hizmeti sunuyoruz.