Site Loader

Güvenlik günümüzde herkes için önemli görülen bir ihtiyaçtır. İnsanların kendilerini güvende hissetmeleri ile birlikte değerli ve önemli eşyalarını da güvenli bir yere koyma ihtiyaçları da bulunmaktadır. Evlerde, iş yerlerinde ve benzeri alanların hepsinde yaşanması muhtemel hırsızlık olaylarına karşı çelik kasalar en çok kullanılan güvenlik ekipmanlarından birisi olarak görülmektedir. Kale kasa markası sağlam ve uzun ömürlü üretimleri ile dikkat çekmektedir. Her ihtiyaca uygun ürettiği ürünler çok farklı alanlarda kullanılmaktadır. Şifreli ve anahtarlı modellere sahip olan Kale ürünlerinin şifresinin unutulması ya da benzeri hallerde şifre değişikliği ihtiyacı bulunmaktadır. Kale kasa şifre değiştirme işlemi özel olarak uygulanması gereken bir işlemdir. Firma olarak kasa şifre değiştirme gibi işlemlerde hizmet vermekteyiz.

Kale Kasa Şifre Değiştirme ve Kasa Çeşitleri

Kale kasa şifre değiştirme, markanın farklı seçeneklere sahip kasalarına uygulanabilmektedir. Kasaların tamamı şifreli olarak tasarlanırken bazı modellerde şifreye ek olarak anahtar mekanizması da bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kasaların kullanım amaçlarına göre de seçenekleri mevcuttur. Otel odalarında ya da evlerde kullanmak üzere tasarlanan modeller ağırlıklı olarak para ve mücevher koymak içindir. Daha küçük olması nedeni ile az yer kaplar ve saklaması kolaydır. Ticari amaçlar ile kullanılan daha büyük, daha ağır ve daha fazla güvenliğe sahip kasalardır. Bu modeller yangın dahil pek çok işleme karşı dayanıklı ve sağlamdır. Ankastre modeller duvara sabitlenerek kullanılırken dekoratif dış görünüşe sahip modellerde bulunmaktadır. Dekoratif ürünler standardın dışında görüntüyü tercih edenler için idealdir.

Kale Kasa Şifre Değiştirme İşlemi

Kale kasa şifre değiştirme, şifreli kasalar için uygulanabilen işlemler arasında yer alır. Kale kasalarda standart olarak ilk şifre 123456 şeklinde belirlenmiştir. Bu şifreyi değiştirmek için 0 tuşuna altı kere basılması gerekmektedir. Bu işlem şifre değiştirme aşamasını aktifleştirmektedir. Altı adet 0 tuşlanması sonrasında kasanın şuan ki şifresi girilmelidir. Eski şifre girilmesi sonrasında iki kez yeni kullanmak istediğiniz şifre girilmesi gerekmektedir. Yeni şifrenin iki kez girilmesi sonrasında kasanın şifresi değiştirilmiş olacaktır. Genellikle kasa şifreleri altı haneli olarak kullanılmaktadır. Her bir şifre girme işlemi sonrasında yanan ışık uyarı verecektir.