Site Loader

Dünya çapında güvenlik kilit sistemlerine yön veren en eski ve en başarılı marka olarak Yale markası kilit endüstrisinde en iyi tanınan markadır. Yale en eski uluslararası marka olarak ürettiği yüksek güvenlikli kasa modelleriyle kasa denilince de ilk akla gelen en güvenilir markadır. Yale kasa şifre belirleme aşamaları kasalarda bulunan kullanım talimatlarında çok kolay anlaşılacak şekilde gösterilmektedir.

Yale kasa modelleri dijital teknolojilerle donatılmış yüksek güvenlikli kasa tasarımları sunuyor. Farklı ebatlarda ve farklı güvenlik ihtiyaçlarına uygun Yale kasa modellerinde parmak izi şifre kullanma gibi özellikler de var. Yale kasalarda güvenlik sertifikası kasalar birçok testten geçirildikten sonra alınıyor. Şimdi Yale kasalarda nasıl şifre belirleyeceğimize detaylı olarak bakalım.

Yale Kasa Şifre Belirleme Adımları

Kasa aldığınızda şifre belirme yapmanız gerekiyor. Çünkü kasa ilk durumunda basit bir ilk şifre ile size ulaşıyor. Size ait özel şifrenizi belirlemek için bu ilk şifreyi kullanmanız gerekiyor. İlk adım olarak kasayı açmalıyız. Kasayı açmak için Yale kasa şifre belirleme talimatlarında verilen şifreyi kullanıyoruz.

Kasayı açmak için Enter tuşuna basıyoruz. Ardından verilen şifreyi giriyoruz. Şifreyi girdikten sonra Anahtar tuşuna basarak kasayı açmış oluyoruz. Kasa açıldı. Şimdi Enter tuşuna basılı tutarak 3 sayısını tuşluyoruz. Karşımıza Set Kod yazısı çıkacak. Bu yazıyı gördükten sonra belirleyeceğimiz yeni şifreyi giriyoruz. Anahtar tuşuna bastığımızda şifreyi tekrar girmemiz istenecek. Şifreyi tekrar girip Anahtar tuşuna basarak işlemi tamamlıyoruz. Yeni şifremizi belirlemiş olduk.

Yale Kasa Kullanımı Kolay Mıdır?

Yale kasaların önemli bir özelliği de kullanıcı için birçok kolaylık sunmasıdır. Yale kasa monte işleminden kullanımın her detayına kadar kolay kullanabileceğiniz kasa modelleri sunar. Yale kasa şifre belirleme ya da şifre yenileme gibi işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz.

Şifreli kasalarda belli zaman aralıklarında şifre yenilemek de güvenlik açısından faydalı olacaktır. Yale kasa modellerinden birini aldığınızda kasa kulanım kılavuzu oldukça anlaşılır şekilde kasa kullanım detaylarını anlatacaktır. Yale kasa modellerinde her türlü muhafaza ihtiyacına uygun yüksek güvenlikli kasa modelleri bulunuyor.

Yale Kasa Şifresi Belirlenirken Nelere Dikkat Etmeli

Yale kasalar her açıdan yüksek güvenlik performansı sunuyor. Ancak şifre belirleme noktasında kullanıcının da bu güvenlik performansına katılması gerekiyor. Yani Yale kasa şifre belirlerken her şeyden önce şifrenin kolay tahmin edilemeyecek güvenli şifre olması gerekiyor.

Yale kasa şifresini belirlerken size verilen ilk şifreyi kullanacaksınız. Haliyle bu şifreyi de unutmamak gerekiyor. Çünkü Yale kasa şifre belirleme ya da yenileme işlemlerinde bu şifre kullanılıyor. Yale kasa şifresini belirlerken yaratıcı olmanızda fayda var. Altı ya da sekiz haneli kasa şifrenizi belirlerken her zaman kullandığınız şifreleri kullanmayın. Kasa şifresi yeni, daha önce kullanmadığınız ve kimsenin tahmin edemeyeceği sayılardan oluşmalıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir