Site Loader
Yale Dijital çelik para kasası

Kilit endüstrisinde uluslararası arenada en çok bilinen marka olan Yale çelik kasa üretiminde de kalite standartlarını en yükseğe çıkartıyor. Yale çelik kasalar muhafaza seviyesi ve muhafaza tipine göre farklı seçenekler sunuyor. Modellerine göre Yale çelik kasa kullanım kılavuzu içerikleri de değişebiliyor.

Genel olarak Yale çelik kasa kullanım kılavuzlarında kasaların nasıl monte edileceği, şifre belirleme işlemlerinin nasıl yapılacağı, şifre değiştirme işlemlerinin nasıl yapılacağı, kasanın genel donanım özelliklerinden nasıl faydalanılacağı açıklanıyor. Ev tipi çelik kasalar, ofis tipi çelik kasalar, elektronik kilit sistemli çelik kasaların kullanım özellikleri de farklı oluyor.

Yale Elektronik Sistemli Çelik Kasalar Nasıl Kullanılır?

Elektronik sistemli çelik kasalarda dijital özelliklerde yenilikçi tasarımlar Yale çelik kasa modelleri arasında yer alıyor. Elektronik sistemli Yale çelik kasaların kullanım talimatları Yale çelik kasa kullanım kılavuzu içinde açıklanıyor. Elektronik sistemli Yale çelik kasalarda özel şifreleme seçenekleri bulunuyor. Parmak izi şifre kullanma da bu seçenekler arasında var.

Yale elektronik sistemli kasalarda kasa ilk alındığında verilen bir şifre oluyor. Bu şifreyle kasa açılıyor ve yeni şifre belirleniyor. Oldukça basit birkaç adımda şifre belirleme yapılıyor. Dikkat edilmesi gereken ise sıfırla başlayan şifre tercih etmemek ve şifre değiştirirken verilen talimatları ara vermeden yerine getirmek. Yale elektronik sistemli çelik kasalar duvara ya da yere monte edilerek kullanılabiliyor.

Yale Çelik Kasa Modellerine Göre Kullanım Talimatları

Yale çelik kasa modelleri oldukça fazla seçenek sunuyor. LCD ekran çelik kasa, Motorlu sürgülü çelik kasa, laptop tipi çelik kasa, ofis tipi motorlu sürgülü çelik kasa, yangın sertifikalı çelik kasa, güvenlik sertifikalı çelik kasa gibi birçok farklı model Yale çelik kasa modelleri arasında bulunuyor.

Küçük boy, orta boy ve küçük boy çelik kasa olarak da bu modeller ayrıca farklı seçenekler sunuyor. Yale çelik kasa kullanım kılavuzu içersinde yer alan talimatlar kasanın modelinin özelliklerine göre değişiyor. Ama genel olarak tüm kasaların monte edilmesine dair bilgiler aynı. Monte etme işleminde kasa iç kısmında montaj için açılmış deliklerden montaj vidaları ile duvara ya da yere kasa sabitleniyor.

Yale Çelik Kasa Kullanım Kılavuzunda Neler Yer Alıyor?

Yale çelik kasa kullanım kılavuzları Yale LCD ekranlı çelik kasalar ya da dijital motorlu çelik kasalarda farklı içeriklere sahip oluyor. Yale çelik kasaların kullanma kılavuzunda;

  • Yeni şifre programlamak
  • Kasayı açmak
  • Kasayı kapatmak
  • Şifre girerken ekran ayarı yapmak
  • Tuş sesini açmak kapatmak gibi başlıklar yer alıyor.

Yale çelik kasa kullanım kılavuzu içersinde en önemli uyarı ise kılavuzu daha sonra kullanmak üzere saklamanız gerektiği. Yale çelik kasaları kullanırken zaman içinde tekrar kullanım kılavuzundan yardım almanız gerekebilir.

2 Replies to “Yale Çelik Kasa Kullanım Kılavuzu”

  1. Kasayı açmak 6 haneli şifreyi tuşlarken. Dijital olan 7 sayısına basılmıyor. Ne yapabiliriz. Kasayı açamıyoruz. Servismi çağırmam gerek?

  2. Merhaba,
    Kasanın markasına göre müşteri hizmetleriniz arayıp destek talep edebilirsiniz.
    Kale Çelik Kasa İçin ; 444 02 43
    Yale Çelik Kasa İçin ; 444 92 53

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir