Site Loader

2004 yılından beri kaliteden ödün vermeden, ev ve işyerlerinizde güvenle kullanabileceğiniz her türlü kasanın temini, yetkili servis hizmetleri ve kilit sistemleri alanında hizmet sunmaktayız. Müşteri memnuniyetine öncelik vererek, testlerden geçirilen ve güvenlik seviyeleri artırılan ürünlerin satışını gerçekleştiriyoruz. En son teknoloji kullanılarak üretilen kale dijital kasalar da en çok tercih edilen ürünlerimiz arasında yer alıyor. Evler, hastaneler, fabrikalar, oteller ve daha pek çok alanda kullanılan kale dijital kasalar, dayanıklılığı, güvenilirliği ve kullanım kolaylığı bakımından oldukça memnun edici ürünlerdir. Farklı boyutları da mevcut olan bu kasalar çelik ve kromlar sayesinde güçlendirilir. Güvende tutmak istediğiniz değerli belge ve eşyalarınızı saklayabileceğiniz şık tasarımlı kasaları, istediğiniz alanda konumlandırıp, kale dijital kasa şifre değiştirme işlemini gerçekleştirerek kullanabilirsiniz.

Kale Dijital Kasa Türleri

Teknolojiye paralel olarak geliştirilen kale dijital kasaların yıllar boyunca farklı şekillerde kullanabileceğiniz, ağırlık, derinlik, yükseklik ve genişlik açısından farklılık gösteren türleri mevcuttur. Bunlar;

  • Hafif ve dayanıklı olan lap-top kasa modelleri
  • Duvara monte edilebilen ankastre kasa modelleri
  • 250 kilogram ve üzerindeki kasa modelleri

Bu kasalar arasından manuel, yarı otomatik ya da dijital, tercihinize göre seçim yapabilir, ürününüzü uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz. Kale dijital kasa modellerinin kullanımını da, pil uyarısı, montaj delikleri ve belirlediğiniz şifrelerle sağlayabilirsiniz. Kasanız hakkında detaylı bilgi ve kale dijital kasa şifre değiştirme işlemlerine, kullanım kılavuzunu inceleyerek ya da teknik destek hattımızı arayarak ulaşabilirsiniz.

Kale Dijital Kasa Şifre Değiştirme İşlemi Nasıl Yapılır?

Kale dijital kasa şifre değiştirme işlemini gerçekleştirirken;

  • Açık olduğundan emin olduğunuz kasanızın “*”, “0” ve “#” tuşlarına sırasıyla basın.
  • Daha önce belirlemiş olduğunuz kodu girin ve tekrar “#” tuşuna basın.
  • Ekranda “PrOG” yazısını gördüğünüzde, yine sırasıyla “*”, “0” ve “#” tuşlarına basın.
  • Ekranda 1st yazısını gördüğünüzde yeni kodunuzu girin ve “#” tuşuna basın.
  • Ekranda 2nd yazısını gördüğünüzde belirlediğiniz yeni kodunuzu tekrar girin ve “#” tuşuna basın.
  • Son olarak ekranda beliren “dOnE” ifadesi, şifre değiştirme işleminizi başarıyla gerçekleştirdiğinizi gösterir.