Site Loader
ev tipi kasa önerisi

Eviniz için küçük bir kasa veya çeşitli değerli eşyalarınızı saklayabileceğiniz kilitlenebilir, güvenli bir kutu arıyorsanız,  bu yazıda favori niteliğindeki ev için kasa önerisi sizin için derledik. Ev için kasa modelleri araştırırken dikkat etmeniz gereken en önemli özellik ürünün kalitesi ve güvenliği olmalı.

Öğrenebilirsiniz: Ev Tipi Kasa Nedir?

Yeni çıkan ev tipi çelik kasalarda kalite ve güvenlik daha çok, parmak izi tanıma,  su sızdırmazlık ve ateşe dayanıklılık gibi özellikler ile sağlanmakta. Para, değerli taş, mücevher gibi değerli eşyalarınızın ya da önemli aile evraklarınız ve belki evde bulundurduğunuz bir silah için doğru kasa modelini seçerken göz önünde bulundurmak isteyeceğiniz kriterlerdir bunlar aynı zamanda.

Bu yazıda sizler için ev veya hatta küçük çaplı ofis kullanımı için yararlı ve güvenli küçük kasalardan bazı modeller hazırladık. Bu modellerin bazıları taşınabilir ve portatif yönleriyle de öne çıkabilir. Taşınabilir modeller seyahatlerde arabanızda da taşıyabileceğiniz için ekstra aranabilecek bir özellik olabilir.

Ev tipi kasa modelleri için Kasa.com.tr web sitemizi hemen ziyaret edebilirsiniz.

Ev İçin 5 Favori Kasa Önerisi

Ev için kasa önerisinden ilk beş favorimize bir göz atalım;

1. Elektronik Şifreli Kale KK  600 Çelik Kasa

  • Dış gövde ebatları (Yükseklik, Genişlik, Derinlik) 60 x 50 x 45 cm İç gövde ebatları 47 x 36 x 30 cm
  • Dış Gövde sac kalınlığı 3 mm 3237 kalite, iç gövde sac kalınlığı 1,50 mm St 52 kalite, 3 mm 304 kalite paslanmaz ile birlikte toplam sac kalınlığı 7,50 mm ye ulaşmaktadır.
  • Kasa duvarlarında koruyucu katman olarak C/30 sınıf beton kullanılmaktadır.
Kale KK 600 Çelik Kasayı incelemek için tıklayın.

2. Valberg Granit 3450 Yangın ve Güvenlik Sertifikalı Çelik Kasa – Kapak ve gövde beton dolguya sahiptir. Delinmeye ve kesilmeye karşı yüksek dirençlidir. Grade 1 güvenlik sertifikasına sahiptir. 30 dakika boyunca 1000° ısıya karşı dayanıklı olup yangın sertifikası bulunmaktadır. Ev ortamında küçük çelik kasa ihtiyacınız varsa Valberg granit 3450 ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacaktır.

Valberg granit 3450
Ürünü incelemek için tıklayın.

3. Kale KK 300 Elektronik Şifreli Çelik Kasa – Ev tipi ortamlar için küçük çelik kasa kategorisinde zirvede bulunan Kale KK 300 kapağında 10 mm gövdesinde ise 10 mm sac bulunmaktadır. Elektronik şifre ile kullanılan kale kk 300 kullanıcısına kolay kullanım sunmaktadır. İç kısmında bulunan bordo kaplaması ile içine konulan değerler çizilmez. Duvarda bulunan 4 adet montaj deliği sayesinde hırsızlık esnasından yerinden alınıp götürülmesini engelleyebilirsiniz.

kale kk 300 çelik kasa

Ürünü incelemek için tıklayın.

4. Yale LCD Ekranlı Kasa – İki adet 6 şifreli anahtar, LCD panel, 4-8 karakterli ayarlanabilir şifre, yumuşak malzemeli iç taban gibi özellikleri ile ev için kasa kullanımına uygun bir örnek teşkil eder.

Ürünü incelemek için tıklayın.

5. NATO SAFE ® NSC – 50 model EV ve OFİS TİPİ ÇELİK PARA KASASI

Çift Kilitli , isteğe bağlı elektronik şifre takılabilen çelik kasa.

Özellikle ev tipi kasa kullanımının son yıllarda arttığı görülmektedir. Kasa modellerinde de ev tipi kullanıma uygun çok fazla seçenek geliştirilmiştir. Bu kasalar sadece kıymetli kişisel eşyaların hırsızlıktan korunması için değil, aynı zamanda evde oluşabilecek çeşitli kazalardan korumak için de tercih edilmektedir. Bununla birlikte, sadece görüntü oluşturan, güvenlik seviyesi düşük daha ucuz bazı kasa modelleri yerine güvenlik kriterlerini karşılaya modelleri tercih edilmeli.

One Reply to “En İyi Ev Tipi Kasa Hangisi?”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir