Site Loader

Ev ortamında veya iş yeri ortamında para, değerli evrak, mücevherat veya değerli eşyaları saklamak için kullandığınız kasalar eski zamanlardan günümüze kadar her zaman çelik olarak üretilmiştir. Eski dönemlerde anahtarlı ve çevirme kollu bir şekilde üretilmiş olan bu kasalarda şifre sistemi daha klasik ve pratik bir yapıya sahip iken günümüzde elektronik şifreler ile üretilen Yale marka kasalar gibi birçok ürün bulunmaktadır. Yale marka kasalar firmamızın en çok satışını gerçekleştirdiği ilk ürünler arasında yer alırken müşterilerimiz güvenlik noktasında da bu kasalardan çok memnun bulunmaktadır. Kasalarda şifre unutulması veya şifrenin yanlış girilmesi gibi durumlarda yale kasa şifre değiştirme işlemlerinin doğru bir yöntem ile yapılması ancak tekrar kasanın kullanılabilir olmasını sağlayacaktır.

Yale Kasa Şifre Değiştirme İşlemleri Nasıl Yapılmalıdır?

Eğer, firmamız üzerinden satın almış olduğunuz bir Yale kasa ürününe sahipseniz, öncelikle bu kasanın şifresini değiştirebilmek için doğru yöntemi kullanmamız gerekir. Firmamız üzerinden destek alabileceğiniz gibi marka üzerinden de destek alabilir ve bu sayede yale kasa şifre değiştirme işlemlerini çok daha kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Öncelikle satın almış olduğunuz kasanın kullanım talimatlarına ve kullanım kılavuzuna bakarak şifre değiştirme işlemlerinin nasıl yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Bu noktada ilk adım olarak kasa aldığınızda belirlemiş olduğunuz şifreyi değiştirebilir veya bu şifreyi unuttuğunuz için kasanın şifresini çözmek için özel bilgiler girmeniz gerekebilir. Satın alınan her kasa için otomatik olarak oluşturulan bir şifre bulunur ve siz daha sonrasında bu şifreyi değiştirmek isteyebilirsiniz.

Yale Kasa Şifre Değiştirme Ve Güvenli Şifre Oluşturma

Firmamız üzerinden satın aldığınız Yale kasa size ilk olarak kendine ait bir şifreyle gelir ve bu şifreyi kullandıktan sonra kasayı açarsınız. Daha sonrasında yale kasa şifre değiştirme işlemi gerçekleştirmek için kasanın dijital ekranında enter tuşuna basılı tutmanız ve daha sonrasında 3 sayısını tuşlamanız gerekir. Sonrasında karşınıza çıkan ekranda yeni şifrenizi belirleyebilirsiniz ve anahtar tuşuna bastığınızda bu şifreyi tekrar girmeniz istenir. Belirlenen şifreyi tekrar girerek yeniden anahtar tuşuna basarsanız bu şekilde şifre değiştirme işlemini tamamlayabilirsiniz.