Site Loader
çelik kasa şifresini unuttum

Değerli eşyaların ya da menkul kıymetlerin güvenle saklanabilmesi için günümüzün en son teknolojileri ile tasarlanan şifreli çelik kasalar, her ihtiyaca yanıt verebilecek alternatifleri ile satışa sunulmaktadır.

Çelik kasa özelliği: Tüm özel testlerden geçirildikten sonra sizlere sunulan şifreli çelik kasalar, son derece yüksek bir güvenilirlik sağlamaktadır.

Şifreli çelik kasalarda dikkat edilmesi gerekenler: En değerli eşyalarınızın korunması amacı ile tercih edeceğiniz şifreli çelik kasaların başarılı markalar arasından seçilmesi oldukça önemlidir.

Şifreli kasaların şifrelenmesi: Bu kasalarda kendi belirlediğiniz şifreleri kullanabilirsiniz. Şifreleme işlemini talimatlara uygun olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Çelik Kasa Şifresini Unuttum Sorunu

Birçok kişinin yaşadığı sorunlardan biri olan çelik kasa şifresini unuttum durumu kolay bir şekilde çözüme kavuşturulabilmektedir.

Şifreli kasaların güvenliğini sağlama: Çelik kasaların güvenilirliğini arttırmak için seçeceğiniz şifrenin doğum tarihi gibi özel günler olmamasına dikkat edin.

Şifreli kasanın şifresini yenileme: Kasanızın şifresini dilediğiniz her zaman zahmetsizce değiştirebilirsiniz.

Çelik kasa şifresini unuttum: Çelik kasanızın şifresini unuttuysanız eğer belli talimatları kullanarak bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

Çelik Kasa Şifresi Açma Adımları

İlk Adım: Çelik kasa şifresinde ilk adım olarak kasayı açmanız ve kolu çevirerek kilitlemeniz gerekmektedir.

İkinci Adım: Bu adımda 6 defa sıfır tuşuna basmalısınız.

Üçüncü Adım: Kasanın eski şifresini girip sinyal sesini duyduktan sonra yeni belirlediğiniz şifreyi girin ancak bu şifrenin 0 ile başlamaması gerekir. İkinci sinyal sesini duyunca şifreyi tekrar girin ve son sinyal sesini duyunca şifreyi deneyerek kontrol edin.